Поділитись:

Перемогу та призові 30 тисяч гривень отримали студенти СНУ імені Лесі Українки

Середа, 05 грудня 2018, 23:26
Перемогу та призові 30 тисяч гривень отримали студенти СНУ імені Лесі Українки

Студенти Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки виграли 30 тисяч гривень на реалізацію будь-якого молодіжного проекту.

Перемогу команда здобула в конкурсі "Битва університетів та коледжів", фінал якого відбувся у середу, 5 грудня, інформує Район.in.ua.

Протягом тижня молодь з восьми навчальних закладів міста брала участь у спортивних та інтелектуальних змаганнях. За результатами, до фіналу вийшли чотири команди.

Організатори конкурсу вирішили насамкінець розсмішити усіх, хто вболівав за рідний заклад. Тож і тематику фіналу обрали гумористичну. Студенти змагались у трьох конкурсах: візитка, "наш vlog" та музичний конкурс.

Жартували про все: і про "євробляхи", і про "президента Зеленського", і про викладачів та екзамени, і про життя в гуртожитку, і навіть про місцеві телеканали. Натомість глядачі раз у раз вибухали реготом та не скупились на гучні оплески.

Зрештою, головний приз – 30 тисяч гривень від Луцькради на реалізацію молодіжного проекту – забрала команда Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Перемогу та призові 30 тисяч гривень отримали студенти СНУ імені Лесі УкраїнкиПеремогу та призові 30 тисяч гривень отримали студенти СНУ імені Лесі УкраїнкиПеремогу та призові 30 тисяч гривень отримали студенти СНУ імені Лесі УкраїнкиПеремогу та призові 30 тисяч гривень отримали студенти СНУ імені Лесі Українки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викладачі волинського вишу перевірятимуть шкільні підручники

Надрукувати
мітки:
коментарів