Поділитись:

Мати справу з "УКРОПом" – те саме, що спати з гумовою жінкою, – мер Дніпра

Середа, 05 грудня 2018, 17:55

Міський голова Дніпра Борис Філатов написав заяву про вихід із партії "УКРОП".

Про це він повідомив на своїй сторінці у мережі Facebook.

Політик зазначив, що він зробив усе, що міг. Проте більше терпіти не буде.

"Коли вони підло викинули з керівництва партії Корбана, який сидить за ґратами, я мовчав. Коли вони сфальсифікували статут «УКРОПу» в Мін'юсті, я не помічав. оли вони призначили керівником секретаріату партії колишнього підручного сепаратиста Царьова, я сором'язливо відвів очі. Коли вони вичавлювали з обласних парторганізацій нелояльних до них партійців, я говорив, що мене це не стосується. Коли вони разом з регіоналами ламали мерську коаліцію в Дніпрораді, щоб поставити мене «в стійло», я пручався, зціпивши зуби. Я терпів навіть тоді, коли вони труїли на мене своїх злих і, одночасно, абсолютно жалюгідних депутатів-клоунів Купрія і Денисенко, які тільки на моїй пам'яті по три рази йшли-поверталися з партії. Коли вони влаштували з партійних президентських праймеріз циркове бродяче шоу під назвою «Буковель на виїзді», я гірко сміявся", – написав Борис Філатов.

Політик зазначив, що сподівався, що вони схаменуться. Проте марно. Тому від сьогодні, 5 грудня, він складає із себе повноваження члена президії політради «УКРОПу» і виходить з партії.

"Тому, що мати справу з публікою, яка захопила владу в «УКРОПі», це те ж саме, що пити безалкогольне пиво або курити електронні сигарети. Ну або спати з гумовими жінками", – йдеться в дописі.

"Хлопці, удачі вам. Будь ласка, займайтеся такої х@рней без мене", – додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські газети почали більше писати про кандидатів у президенти

 

Надрукувати
мітки:
коментарів