Поділитись:

Цифри і події: що вдалося зробити на Волині за чотири роки

Середа, 05 грудня 2018, 11:40
Цифри і події: що вдалося зробити на Волині за чотири роки

Заступник голови Волинської ОДА Денис П'ятигорець опублікував статистику про те, чого вдалося досягти Волині за декілька років. 

"І статистика ця вперта. З реальними цифрами. З реальними дорогами, школами, садочками, тамографами, меблями, шкільними автобусами, які можна торкнутися руками. І статистика показує постійне щорічне зростання економічних показників після шаленого падіння в 2014 році.  На жаль, в мене немає даних по всій Україні. Але в мене є дані по Волинській області. Одній з найменших областей в Україні", – повідомив він на своїй сторінці у Facebook. 

Цифри і події: що вдалося зробити на Волині за чотири рокиЦифри і події: що вдалося зробити на Волині за чотири рокиЦифри і події: що вдалося зробити на Волині за чотири рокиЦифри і події: що вдалося зробити на Волині за чотири рокиЦифри і події: що вдалося зробити на Волині за чотири рокиЦифри і події: що вдалося зробити на Волині за чотири рокиЦифри і події: що вдалося зробити на Волині за чотири рокиЦифри і події: що вдалося зробити на Волині за чотири рокиЦифри і події: що вдалося зробити на Волині за чотири рокиЦифри і події: що вдалося зробити на Волині за чотири рокиЦифри і події: що вдалося зробити на Волині за чотири рокиЦифри і події: що вдалося зробити на Волині за чотири рокиЦифри і події: що вдалося зробити на Волині за чотири рокиЦифри і події: що вдалося зробити на Волині за чотири рокиЦифри і події: що вдалося зробити на Волині за чотири роки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинь увійшла до списку областей України з найкращими дорогами

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів