Поділитись:

Лучани мерзнуть через стару систему опалення

Вівторок, 04 грудня 2018, 16:31
Лучани мерзнуть через стару систему опалення

Мешканці однієї з багатоповерхівок Луцька мерзнуть через погано налагоджену систему опалення. Температура в квартирах на нижніх поверхах будинку ледь досягає 16 градусів. Мешканці будинку обурені, що їм доводиться платити за тепло, яке в підсумку вони не отримують.

Зі слів комунальників, така ситуація в будинку виникла через верхнє теплопроведения труб. Через це в будинку нерівномірно розподіляться температура: коли на верхніх поверхах жарко, на нижніх – холодно. У житлово-комунальному підприємстві пояснюють, що проблему могла б вирішити тотальна реконструкція тепломереж, і на неї не вистачає коштів, – інформує "Сегодня". 

"Нам би системно вирішило це питання встановлення індивідуального теплового пункту. Але це великі кошти. В межах 400 тисяч гривень. Нам їх взяти ніде", – розповів Богдан Колацький, заступник керівник місцевого житлово-комунального підприємства.

Люди зверталися з проблемою до міської влади, одна там зазначили, що будинок старий і зведений нашвидкуруч. 

Через такий"льодовиковий період" у квартирах на нижніх поверхах будинку весь час хворіють діти і пенсіонери. 

Щоб не замерзнути, люди гріються обігрівачами і гарячим чаєм і сподіваються, що їм хоча б зроблять перерахунок за неотримане тепло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку здорожчало опалення і гаряча вода

Надрукувати
мітки:
коментарів