В "Ягодині" прикордонник за гроші "рішав" автомобільну чергу (фото, відео)

Понеділок, 03 грудня 2018, 14:36

У пункті пропуску «Ягодин» викрили схему пропуску вантажівок поза чергою за грошову винагороду.

Про це повідомляється на сайті Держприкордонслужби.

Учора, 2 грудня, спільною міжвідомчою групою, у складі співробітників відділу внутрішньої безпеки по Луцькому прикордонному загону Управління внутрішньої та власної безпеки «Північ» Держприкордонслужби, слідчими Управління СБУ у Волинській області, за процесуального керівництва Військової прокуратури Луцького гарнізону, у міжнародному пункті пропуску «Ягодин» викрили схему надавання переваг водіям вантажних автомобілів у позачерговому в’їзді до пункту пропуску за грошову винагороду.

В ході операції затримали інспектора прикордонної служби відділу прикордонної служби «Римачі» Луцького прикордонного загону зі спільником, громадянином України, під час вимагання та одержання від водія неправомірної вигоди.

Варто зазначити, що попередньо міжвідомча група здійснила документування дій зловмисників у декількох аналогічних епізодах.

Крім цього, під час особистих обшуків та за місцем проживання у цивільної особи та військовослужбовця Держприкордонслужби виявили та вилучили чималу суму грошових коштів як у національних грошових одиницях, так  і в іноземній валюті.

Наразі фігурантів справи затримали, проводяться першочергові слідчі дії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині начальника районної поліції затримали на хабарі (фото, оновлено)