Поділитись:

Лайфак від луцької громадської діячки, як полетіти лоукостом в Гданськ і заробити на поїздці

Понеділок, 03 грудня 2018, 12:05

Громадська діячка, волонтерка, екс-заступниця начальника відділу інвестиційної політики департаменту економічної політики Луцькради Юлія Євпак розповіла, як полетіти лоукостом в Гданськ (Польща) і заробити на поїздці.

Свій лайфхак вона розмістила на власній сторінці у Facebook.

Волонтерка описала дії покроково:

1) купуй акційні квитки на Ryanair за смішні пеньондзи в обидві сторони (38 євриків з людини);

2) хай «перелітник» відкладе твій рейс на 14 годин;

3) візьми довідку в офіційного представника про те, що рейс затримали з технічних причин на з ___ до ___ години наступного дня (з печатками та всякою іншою бюрократією);

4) знайди на сайті Ryanair хитромудро сховану форму для заповнення компенсації, прикріпи всі скріни про оплату та чекіни на літак одним файлом;

5) зачекай 10 днів і тобі скинуть на картку 250 євро 😉.

«Я вперше потрапила в ситуацію затримки рейсу на майже 16 годин. Вперше хотіла реально кинути це все – і сісти на маршрутку в Луцьк. Але якось «розрулилось» все саме. Частина пасажирів просто поїхала додому в Київ, хтось поїхав в готель в столиці, бо не сподівалися отримати допомоги від представників лоукоста в Україні в Борисполі (ну, завчасна #зрада в нас в повітрі)», –  написала Юлія Євпак.

Також додала, що це був перший подібний інцидент в Україні Ryanair, тому адміністраторки вчилися на цих пасажирах стрес-менеджменту. І в 02.00 знайшли пасажирам готелі для ночівлі за рахунок їх сторони, їжу, воду і собі валеріану.

«Наступного дня всі взяли ці довідки, але ентузіазму писати Ryanair майже ні в кого не було, бо в Інтернеті повно статей про те, як їм не повернули кошти... Ми заповнили «по приколу» – і окупили свій вікенд в Ґданську 😉 Висновок: пробуйте добитися свого, а не просто констатуйте теоретичну зраду», – підсумувала луцька громадська діячка.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Страх та відраза від Луцька до Варшави 

Надрукувати
мітки:
коментарів