Поділитись:

Волинь активніше за інші регіони підтримує військкомати

П'ятниця, 15 квітня 2016, 14:41

Упродовж 2015 року та цьогоріч волиняни активніше за жителів інших областей України підтримували військові комісаріати.

Так, під час засідання ради оборони області голова облдержадміністрації Володимир Гунчик критично висловився щодо діяльності військових комісаріатів, наголосивши, що виконання державних завдань, зокрема щодо укомплектації військових частин контрактниками, – це компетенція військових, а не цивільних, – повідомили у відділі інформаційної політики Волинської ОДА.

"На 99 %, шановні комісари, це ваша компетенція і ваш прямий обов'язок. Те, що робить влада і громада – прояв громадянської позиції і розуміння важливості працювати на обороноздатність країни. Якщо бачитиму, що у військових комісаріатах працюють без ініціативи, вноситиму як голова облдержадміністрації пропозиції про кадрові зміни. У багатьох випадків військові комісари перетворюються на виконавців, зокрема й рішень ради оборони. Але ви повинні ставити задачу, а влада шукати можливостей надати підтримку", – підкреслив губернатор.

Також він додав, що минулоріч та у 2016 році волиняни надали особливо відчутну підтримку військкоматам. На відміну від інших регіонів країни, волиняни віднайшли ресурс для фінансування цільових програм.

Надрукувати
мітки:
коментарів