Поділитись:

Оригінально і зворушливо: новонароджені діти кращих працівників Microsoft отримують листи від компанії

Четвер, 29 листопада 2018, 02:28

Крім 12 тижнів оплачуваної відпустки по догляду за дитиною кращі співробітники Microsoft отримують подарунки, а сам новонароджений – лист від одного із директорів компанії. 

Коли у Девіда Ертеля, сервіс-менеджера Microsoft, народився син, він отримав посилку. У ній були речі для малюка і лист від Фреда Тіле, начальника відділу з компенсацій та пільг. У цьому листі Тіле від імені компанії вартістю 817 млрд доларів особисто звернувся до новонародженого сина Ертеля, пише vokrugsveta.ua на основі статті Business Insider, передає ZIK.

"Чесно кажучи, я й гадки не мав, що коробка і лист прийшли від Microsoft. Але розкривши коробку, ми з дружиною були вражені і не могли перестати усміхатися. Дивно, що перша посилка, яку отримав мій син, була від Microsoft", – розповів Ертель.

Ертель не приховує, що йому було дуже приємно отримати цю коробку, адже Microsoft надсилає її тільки кращим співробітникам. Як правило, листи з привітаннями приходять в електронному вигляді, але іноді начальники відділів пишуть їх вручну.

Microsoft поділилася шаблоном листа, який компанія відправляє новоспеченим батькам.

"Дорогий (-а) ім’я!

Поки ти готувався (-лась) до зустрічі з цим світом, ми виконували свою роботу і готували світ до твого приходу.

Ти уособлюєш найважливішу річ, над якою ми всі працюємо, – майбутнє.

У посилці ти знайдеш подарунки, які ми вибрали спеціально для тебе. Твій бебі-бокс з любов’ю зібрала AtWork!, некомерційна організація, яка допомагає людям з обмеженими можливостями бути продуктивними, корисними і повноцінними членами суспільства. Одним з наших улюблених подарунків є плед Nanny and Webster. Весь прибуток від продажу цих пледів виробник перераховує в дитячі благодійні організації. Обов’язково поділися цими подарунками з батьками.

А ще попроси своїх маму і тата ознайомитися з перевагами Microsoft CARES – програми підтримки співробітників компанії, які недавно стали батьками. Все можна знайти в розділі "Робота та життя – діти та сім’я" на сайті benefits.me.microsoft.com.

Ми з нетерпінням чекаємо, коли ви виростете, щоб побачити ваші досягнення.

З повагою,

Фред Тіле, начальник відділу з компенсацій та пільг".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білл Гейтс придумав туалет, якому не треба води

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 березня 2024
25 березня 2024
23 березня 2024
22 березня 2024
19 березня 2024
14 березня 2024
11 березня 2024
10 березня 2024