Поділитись:

"Урядовий кур’єр" помилково опублікував не той указ про воєнний стан

Вівторок, 27 листопада 2018, 13:13

В офіційній газеті Кабінету Міністрів України "Урядовий кур'єр" опубліковали указ президента Петра Порошенка про введення воєнного стану на 60 діб від 14:00 26 листопада. 

Хоча вчора, 26 листопада, у Раді вирішили ввести воєнний стан на 30 діб від 9:00 28 листопада на території 10 областей. Про це повідомляє ТСН. 

У Кабміні уже заявили про помилку. У прес-службі підтвердили, що наказ опублікували неправильний. Нині готують офіційне спростування, а завтра обіцяють надрукувати правильний проголосований документ.

"Вияснили. Помилково надруковано, відповідальні будуть притягнуті до дисциплінарної відповідальності. Оголошення про спростування буде надруковано. Цей указ взагалі скасовано. У завтрашньому випуску буде оприлюднено закон і відповідний указ", – зазначила віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Згідно з п. 2 ст. 190 регламенту Верховної Ради України, "відповідний указ Президента України набирає чинності після його затвердження Верховною Радою і негайно оголошується через засоби масової інформації або оприлюднюється в інший спосіб". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардепи затвердили вибори в березні

Надрукувати
мітки:
коментарів