Поділитись:

MONATIK і Винник стали найдорожчими співаками в Україні

Середа, 28 листопада 2018, 06:35

Українські поп-виконавці MONATIK та Олег Винник, згідно рейтингу найбільш високооплачуваних зірок 2018 року, розділили місце найдорожчого співака країни.

Як з'ясував OBOZREVATEL, напередодні новорічних свят гонорар артистів за 50-хвилинний виступ на приватному заході становить 30 тис. євро (приблизно 953 тис. гривень).

Зауважимо, що ще минулого року Олег Винник дещо відставав від свого конкурента в цій категорії. Гонорар Діми Монатика порівняно з 2017 не змінився, а ось секс-символ естради передумав щодо валюти, і якщо раніше співак приймав запрошення стати гостем приватного корпоративу за 30 тис. доларів, то сьогодні проведе із замовником ті ж 40-50 хвилин за 30 тис. євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Monatik пояснив, нащо йому стільки шоколаду в райдері

До суми гонорару замовнику виступів потрібно забезпечити також побутові й технічні райдери – умови, необхідні для виступу та відпочинку артистів у гримерках, що також потребує кругленької суми. При цьому за декілька днів до Нового року сума гонорару може зростати.

На друге місце в списку найдорожчих співаків України 2018 року може претендувати Андрій Данилко (Вєрка Сердючка) із гонораром 25 тис. євро (793 тис. гривень), на третє – не менше епатажний DZIDZIO, який відстав від Сердючки лише на 5 тис. євро і просить за приватний концерт 20 тис. (635 тис. гривень).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісня Дмитра Монатика потрапила в російський хіт-парад (відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів