Поділитись:

Як у "Промені" ліпили кольорові вареники та пельмені (фото)*

Вівторок, 27 листопада 2018, 15:10
Як у «Промені» ліпили кольорові вареники та пельмені (фото)*

Справжнє свято кулінарної майстерності у Grand Central, що на 4-му поверсі РЦ «Промінь», влаштувала для дітей майстер із виготовлення домашніх напівфабрикатів Тетяна Орлова.

Сімнадцятеро дітей віком від 3 до 11 років дізналися усі секрети виготовлення кольорового тіста та самі ліпили кольорові пельмені і вареники. Жовті, червоні, зелені чи фіолетові, з м’ясною чи сирною начинкою... Діти дуже захопилися процесом, адже робота з кольоровим еластичним тістом приємна і цікава. Пані Тетяна та її донька, за сумісництвом чарівна помічниця Аня, виявилися вмілими ведучими і до кожного юного кулінара знайшли підхід, допомагали та підказували.

Як у «Промені» ліпили кольорові вареники та пельмені (фото)*

Як у «Промені» ліпили кольорові вареники та пельмені (фото)*

Як у «Промені» ліпили кольорові вареники та пельмені (фото)*

Діти наввипередки ділилися тим, про що дізналися під час майстер-класу: "Я не знала, що в тісто можна додати сік буряка і воно стане червоним!", "А я не знав, що таке шпинат і куркума".

Та найприємніше все ж було їсти власноруч приготовані смаколики і пригощати своїх мам. А хто хотів забрати страву додому, міг перекласти її в лоток, адже пані Тетяна продумала все до найменших дрібниць.

"Такий майстер-клас ми провели вперше, і, якщо чесно, не очікували такого зацікавлення, – сказала пані Тетяна. – Люди підходили і запитували, коли буде наступний майстер-клас. Ми невдовзі відкриваємо чудову майстерню, де будемо виготовляти і продавати наші напівфабрикати, але подібні майстер-класи зробимо традиційними у Grand Central".

Як у «Промені» ліпили кольорові вареники та пельмені (фото)*

Як у «Промені» ліпили кольорові вареники та пельмені (фото)*

Як у «Промені» ліпили кольорові вареники та пельмені (фото)*

Як у «Промені» ліпили кольорові вареники та пельмені (фото)*

Як у «Промені» ліпили кольорові вареники та пельмені (фото)*

Надрукувати
мітки:
коментарів