Поділитись:

На дорозі Львів–Радехів–Луцьк продовжуються ремонтні роботи

Четвер, 14 квітня 2016, 18:50
На дорозі Львів–Радехів–Луцьк продовжуються ремонтні роботи

На дорозі державного значення Львів-Радехів-Луцьк продовжуються ремонтні роботи. Із передбачених коштів уже вдалося освоїти майже 32 мільйони гривень. Ще стільки ж планується використати протягом травня 2016 року.

Про хід реалізації проекту говорили учасники сьогоднішньої робочої наради, що відбулася під керівництвом голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, – повідомили у відділі інформаційної політики Волинської ОДА.

Заступник начальника Служби автомобільних доріг у Волинській області Ншан Антонян розповів, що всі підготовчі роботи на розпочатих відрізках дороги підходять до завершення.

"На сьогоднішній день на дорозі Львів–Радехів–Луцьк працює два підрядники. Обидва підрядники завершують прокладати підготовчий шар та розпочали класти другий шар асфальтобетону. Якщо і надалі працюватимуть такими темпами, роботи будуть завершенні до Великодніх свят", – наголосив представник Служби автомобільних доріг.

Директор департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Іван Мирка доповнив: "Також підрядники розпочали перші роботи на узбіччях дороги, уже виведені та заасфальтовані місця для зупинок".

Голова облдержадміністрації поцікавився в учасників наради, чи вкладаються підрядники у графіки виконання робіт та чи не потрібно вносити зміни.

"Обидва підрядники вкладаються в поставленні терміни швидше ніж було заплановано", – відповів заступник начальника Служби автомобільних доріг Анатолій Посполітак.

Також учасники наради обговорили питання облаштування дорожньої інфраструктури та трасі Львів–Радехів–Луцьк. Начальник Служби автомобільних доріг розповів, що уже замовленні для зразку декілька автопавільйонів.

На думку ж Володимира Гунчика, один має бути встановлений на відремонтованій частині дороги для зразку, інші – після прокладання останнього шару асфальту. Окрім цього, голова облдержадміністрації наголосив на необхідності встановленні освітлення.

Окрім реалізації проекту по ремонту дороги загального користування державного значення, учасники зустрічі обговорили питання ремонту доріг місцевого значення, яке має відбутися виключно на умовах співфінансування обласного та місцевих бюджетів.

Надрукувати
мітки:
коментарів