Поділитись:

Волинські нардепи розповіли, чи підтримають введення воєнного стану

Понеділок, 26 листопада 2018, 12:00
Волинські нардепи розповіли, чи підтримають введення воєнного стану

Позачергове засідання Верховної Ради України відбудеться 26 листопада о 16:00. На повістці дня – ситуація у Керченській протоці та пропозиція Президента України щодо введення воєнного стану.

«Конкурент» запитав народних депутатів від Волині щодо їх позиції у цій ситуації.

«Ситуація критична. Вперше атака, відкрита агресія. 23 полонені. Без сумніву, що це крок Росії по відношенню до нас агресивний, аби заблокувати нам доступ в наше Азовське море. Щодо військового стану, то у нас буде обговорення о 15:00, але я схиляюся підтримати», - прокоментував нардеп Ігор Гузь (Член депутатської фракції Політичної партії «НАРОДНИЙ ФРОНТ»).

Депутатка Ірина Констанкевич (партія «УКРОП») зазначила, що обговорення тривало протягом ночі і сьогодні вона з колегами зустрінеться ще раз до засідання, аби визначитися остаточно. Тоді і зможе надати відповідь.

Депутат Ігор Лапін (Член депутатської фракції Політичної партії «НАРОДНИЙ ФРОНТ») однозначно заявив, що підтримуватиме пропозицію президента:

«Звичайно, підтримую. Маю надію, що ми його введемо. Я бачу, як почало пригорати у людей, які цитують класиків російської пропаганди: «Это специально, это потому что выборы, это чтобы поднять рейтинги…» Чим більше вони про це верещать, тим більше я хочу це зробити».

Юрій Савчук (Член депутатської фракції Політичної партії «НАРОДНИЙ ФРОНТ») повідомив, що перебуває за кордоном, то не встигне прибути.

Сергій Мартиняк (Член депутатської групи «Воля народу») прокоментував: «Я вам надам свою позицію після засідання». Зв’язатися із Степаном Івахівим не вдалося.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Ймовірний воєнний стан в Україні: думки волинян

Надрукувати
мітки:
коментарів
05 лютого 2024
08 листопада 2023
27 жовтня 2023
19 жовтня 2023
08 жовтня 2023
11 вересня 2023
27 липня 2023
13:51
26 липня 2023