На хвилі: 5 треків від співзасновника Lutsk Stand Up Team (слухати)

Неділя, 25 листопада 2018, 12:00

Жарти, приколи та позитив для співзасновника Lutsk Stand Up Team Артема Лимана далеко не чужі слова, адже гуморист підкорив вже не одну «несміяну». Нині комік продовжує поширювати стендап-культуру не лише у Луцьку, а й по всій Україні.

Про свої жарти Артем у інтерв’ю «Конкуренту» розповідав, що це завжди якісь життєві ситуації.

«Тільки потрібно їх подати так, щоб слухачу було це доступно, щоб він разом із тобою переживав цей момент. І коли слухач розуміє, що сам опинявся у схожій ситуації, вона була комічна, від цього насправді кайфуєш. Якщо людина цього ніколи не бачила, не чула та не розуміє, це ніколи не буде смішно», – розповідав Артем.

Тож побути «на хвилі» «Конкурент» цього тижня пропонує саме із луцьким гумористом.

Hardkiss – Коханці

Ця композиція для мене як візитка альбому. В новому альбомі лірика стала інтимнішою, звучання треків більш електронним, а більша частина матеріалу – українськомовні композиції. Серед нових пісень кожен знайде історію про себе і для себе.

Фіолет – Вона моя

Соромно зізнатися, але ще ні разу,вживу не був на концертах луцького гурту. Пісня ще 2016 року, але мені любиться й до сьогодні. Приємно, що у Луцьку є гурт, який якісно реалізовує продукт українською мовою.

Laud – Вигадав

Ще один український виконавець. Попри юний вік, уже був на відборі на Євробачення. В доробку співака не дуже багато пісень, але, думаю, усе попереду. І пісня "Вигадав" тому підтвердження.

Скрябін – Мам

Прихильником творчості Андрія Кузьменка я став лише після його смерті. Дивуюсь й до тепер, як міг не вслухатись у його тексти. Пісня "Мам" одна з найулюбленіших. Про вічну любов матері до сина. До речі,хто не слухав аудіо книги Андрія,раджу уже зайти в інтернеті і скачати.

Без Обмежень – Тону

Це класична історія про кохання, про взаємовідносини між чоловіком та жінкою — насправді вічна тема, яка завжди була, є і буде актуальною. Здавалося, багато пісень з такою тематикою, але чомусь ця мені подобається найбільше. Бував і на їхніх концертах,вживу виконання треку їх фронтменом дуже і дуже щире.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На хвилі: 5 треків від відомої луцької правозахисниці