Поділитись:

З'явилася нова китайська розробка: роторний безпілотник

Неділя, 25 листопада 2018, 04:22

У Китаї створили малогабаритний агатороторний безпілотний літальний апарат типу X-M20, який здатний піднятися до висоти 5000 метрів.

Працюючий на електроенергії новий безпілотник був розроблений в місцевому Інституті з вивчення і розвитку вертольотів.

Про це інформує Рубрика.

Безпілотник X-M20 вагою 20 кілограмів здатний піднятися до висоти 5000 метрів і витримати пориви вітру силою до 7 балів. Завдяки здатності до безперервного польоту новий безпілотник може літати протягом однієї години з навантаженням вагою до п’яти кілограмів.

На відміну від поширених на ринку багатороторних дронів, які управляються за рахунок зміни швидкості обертання гвинта, новий безпілотник може управлятися за допомогою зміни кута лопатей гвинта, тобто володіє більш високою ефективністю, оперативністю і вітростійкістю, повідомили в Інституті з вивчення і розвитку вертольотів.

Більш того, X-M20 оснащений лопатями гвинта з високою продуктивністю, які дозволяють дієво знизити енерговитрати і шум, а також збільшити тривалість безперервного польоту.

Новий безпілотник придатний для виконання таких завдань, як прикордонне патрулювання, боротьба з тероризмом, ведення географічних досліджень, а також моніторинг дорожнього руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: BlackBerry більше не випускатиме смартфони

Надрукувати
мітки:
коментарів