Поділитись:

Пожежа у Ковелі: нові подробиці трагедії, через яку померла дитина

Субота, 24 листопада 2018, 00:31
Пожежа у Ковелі: нові подробиці трагедії, через яку померла дитина

Дитячі пустощі призвели до трагедії. На місці пожежі у Ковелі, де загинула півторарічна дівчинка, побувала знімальна група UA: Волинь. Журналісти дізналися подробиці надзвичайної події.

Пожежа сталася на провулку Шевченка в будинку №4, говорить мешканець сусіднього будинку Віктор Ремарчук. З його слів, тут сім'я орендувала житло. Каже, родина благополучна.

"Коли я приїхав, тут вже були пожежні. Мама побігла за хлібом і дітей залишила. Одній дитинці був рік, вона спала, другій – дівчинці – 4 роки. От ця дівчинка була в шоці, розказувала, що загорівся фен, вона його поклала в ліжечко, ліжечко почало горіти теж. Дівчинка злякалася, вибігла на двір, почала кричати. Сусід вийшов курити, побачив дим і викликав пожежну. Прибігла мама, винесли дитину, але вона вже була мертва, обгоріла геть. У них троє дітей, старший хлопчик був в школі", – розповідає подробиці трагедії сусід.

Заступниця головного лікаря Ковельського медзакладу Ольга Козачук каже, що старшу дівчинку до них не доставляли, швидкою в Луцьк також не везли.

Зі слів заступника начальника слідчого відділу Ковельської поліції Катерини Виндюк, видимих ознак ушкоджень у старшої дівчинки не було, 1,5-річна дитина померла у кареті швидкої.

Відкрито кримінальну справу щодо порушення правил пожежної безпеки, що призвело до загибелі людини.

"За даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 270 ч.2, призначено судово-медичну експертизу, проводиться досудове розслідування", – повідомила заступник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  У Турійському районі сталася пожежа через порушення правил опалення

Надрукувати
мітки:
коментарів