На Волині майже на 100% виконали план відновлення автодоріг держзначення, - міністр Омелян (фото)

П'ятниця, 23 листопада 2018, 18:10

Волинська область майже на 100 % виконала план з відновлення доріг державного значення.

Про це заявив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян 22 листопада, оглядаючи ділянки а/д М-19 після проведення поточного середнього ремонту, - йдеться на сайті міністрерства.

Омелян зазначив, що роботи а/д М-19 здійснювалися в рамках реалізації маршрутного принципу ремонту та будівництва доріг, ініційованого Міністерством інфраструктури.

«На початку листопада я інспектував відновлену М-19 на Тернопільщині, сьогодні – на Волині. Саме такий підхід ініціювало Міністерство інфраструктури: відновлення дороги на всій протяжності, а не «закопування» грошей в окремі шматки, які ведуть в нікуди. З приємністю хочу відзначити, що Волинська область майже на 100 відсотків виконала план з відновлення доріг державного значення», - підкреслив Володимир Омелян.

Автошлях М-19 є транспортним коридором Балтійське море − Чорне море і важливою частиною Європейського автомобільного маршруту Е85. Ця автомобільна дорога з’єднує Республіку Білорусь і Україну, а також обласні центри Брест та Луцьк, пов’язує між собою великі промислові та адміністративні центри, перетинає ряд доріг державного та місцевого значення.

«У 2016 році проведено поточний середній ремонт окремих ділянок дороги загальною протяжністю 11,27 км. У 2018 році за рахунок Державного бюджету та коштів «митного експерименту» виконано поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення М-19 на ділянках в межах Волинської та Тернопільської областей», - повідомили на сайті міністерства.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 10 кілометрів жаху: волиняни перекриватимуть дорогу, аби добитися ремонту