Поділитись:

У «Промені» відбулися «LOL party»*

Неділя, 25 листопада 2018, 09:35
У «Промені» відбулися «LOL party»*

16 листопада у дитячому розважальному комплексі «Смугастий носоріг» у м’юзік холі «Не кажи мамі» відбулись гучні дівчачі вечірки - «LOL party».

«Море радості, краси та блискіток – так коротко можнаописати це дійство.  Але також хочеться поділитись враженнями від усього, що відбувалось на вечірці!», – заінтригували у прес-службі РЦ «Промінь».

Найперш, варто звернути увагу на запрошення, якіотримувала кожна дівчинка перед вечіркою. Це були не просто тематичні листівки, але мали у собі подарунки – значки з ляльками LOL. Найкращі помічники Смугастого продумали усе до деталей, аби кожна дівчинка відчула себе особливою!

Усі гості також старанно підготувались до дійства: продумали свої образи, зачіски та вбрання аби відповідати заданій тематиці.

Гостей зустрічали два аніматори у костюмах ляльок LOL, знайомились та жартували.

У «Промені» відбулися «LOL party»*

Розважальна програма розпочалась з конкурсів та ігор, а також лотереї краси! У цій лотереї кожна юна гостя мала змогу виграти одну з послуг, яку надають у «Майстерні краси», що знаходиться у комплексі. Феї краси одразу ж перевтілювали дівчаток заплітавши їм канекалони, роблячи манікюр, фейс-арт та глітерні тату. 

У «Промені» відбулися «LOL party»*

У «Промені» відбулися «LOL party»*

Наступною складовою програми став кулінарний майстер-клас на чолі з пряничною феєю Тамарою Федоренко. Дівчатка креативно розфарбовували тематичні печива та слухали цікаві історії кулінарної майстрині. 

Далі, оскільки це була справжня вечірка, на гостей чекала запальна дискотека. Гучна музика, драйвові танці, ігри та море позитиву одразу ж наповнили м’юзік хол «Не кажи мамі». Під час цього відбувся конкурс на кращий костюм за який змагалася кожна гостя. Неймовірні одрази дівчаток вразили навіть ляльок LOL, але перемогу здобула найдостойніша.

У «Промені» відбулися «LOL party»*

Сюрпризом вечору стало шоу конфеті, яке «Смугастий носоріг» презентував у комплексі  вперше! Гості «купались» у кофеті, танцювали, сміялись і в результаті отримали чимало незабутніх вражень.

У «Промені» відбулися «LOL party»*

У «Промені» відбулися «LOL party»*

У «Промені» відбулися «LOL party»*

Варто зазначити, що через неймовірну кількість бажаючих потрапити на вечірку «LOL», «Смугастий носоріг» анонсував ще одну вечірку у той день, аби усі поціновувачі цієї іграшки змогли потрапити на цю подію.

Комплекс «Смугастий носоріг» надалі буде продовжувати проводити дитячі вечірки на різні тематики, аби догодити усім побажанням та захопленням своїх гостей.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: "Смугастий носоріг" кличе на новорічні ранки в "Промінь"

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
10 квітня 2024
07 квітня 2024
05 квітня 2024