Поділитись:

На Волині звільнили поліцейську, яка перебувала у декретній відпустці

Четвер, 14 квітня 2016, 14:23
На Волині звільнили поліцейську, яка перебувала у декретній відпустці

Працівницю Іваничівськогорайвідділу поліції Юлію Сватко звільнили під час декрету. Жінка оскаржує таке рішення в суді, адже переконана – її керівництво порушило закон. Детальніше про ситуацію у нашому наступному репортажі.

Поки одні правоохоронці оскаржують у судах рішення атестаційних комісій, інша працівниця поліції апелює наказ, яким її звільнили, коли вона пішла в декретну відпустку. Жінка працювала інспектором слідчого відділення в Іванничівському райвідділі поліції. Коли ж пішла у відпустку по догляду за дитиною, потрапила під скорочення штату.

Управління УМВС України та Головне управління Нацполіції в області на судове засідання не прийшли та просили розглядати справу без їхньої участі.

"Головне управління Нацполіції у Волинській області адміністративний позов не визнали. Вказують на те, що звільнення позивача проведено правомірно, відповідає вимогам закону про Національну поліцію України та просять у задоволення позову відмовити", – зазначила суддя Наталія Плахтій.

Не прийшла на засідання й Юлія Сватко. Її інтереси в суді представляє адвокат та чоловік.

Суд ухвалив поновити жінку на раніше займаній посаді. Щодо переатестації, то її поліцейська ще не проходила. однак готова це зробити.

Надрукувати
мітки:
коментарів