Поділитись:

Луцькі пенсіонери безкоштовно подивилися фільм «Богемна рапсодія» (фото)

Четвер, 22 листопада 2018, 12:40

У рамках проекту «Доступний кінотеатр для пенсіонерів», який реалізовує Громадянський Рух «CВІДОМІ» разом із РЦ «Промінь» та Multiplex, відбувся показ художнього фільму «Богемна Рапсодія».

Лучани побували на кіносеансі у середу, 21 листопада, - пише "Волинь24".

Зі слів координатора проекту Євгенія Мікояна, показ фільму про легендарного Фредді Меркьюрі організували тому, що соліст гурту «Queen» – це людина-епоха, а сама кінострічка безперечно заслуговує на увагу глядачів.

«Це історична постать, яка зробила переворот у музиці. Для багатьох наших глядачів цей період пов’язаний із юністю та молодістю. Я дуже радий, що фільм їм сподобався», - зауважив Євгеній.

А лучанка Галина запевнила, що стрічка викликала лише позитивні емоції та повернула її у молоді роки.

«Мені сподобалося, що фільм проповідує сімейні цінності та те, що наші друзі, колеги – це також члени родини. Гасло «ми сім’я» рятувало музикантів групи у багатьох складних ситуаціях. Так має бути у кожній родині, місті та державі. Загалом фільм дуже сподобався. На жаль, у радянські часи для нас приховували більшість того, що відбувалося за кордоном, тому переглядати було особливо цікаво», - розповіла пенсіонерка.

«Богемна рапсодія» – це вшанування групи «Queen», їх музики та видатного вокаліста Фредді Меркьюрі, який кинув виклик стереотипам та переміг умовності, для того, щоб стати одним з найулюбленіших артистів на планеті. Фільм простежує запаморочливий шлях бенду до успіху, завдяки їх культовим пісням та революційному звуку, розповідає про те, як жили музиканти.

Нагадаємо, проект «Доступний кінотеатр для пенсіонерів» активно долучає старше покоління до культурного життя Луцька і уже давав можливість оцінити такі художні стрічки як «Темні часи», «Усі гроші світу», «8 подруг Оушена», «Крістофер Робін» і «Таємний щоденник Симона Петлюри», «Перша людина».

Додамо, що кіноперегляди безплатно можуть відвідати усі категорії пенсіонерів: за віком, інвалідністю, вислугою років, у разі втрати годувальника за умови попередньої реєстрації.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: "Зала заповнюється за добу", - Тарас Шкітер про "Доступний кінотеатр для пенсіонерів" 

Надрукувати
мітки:
коментарів
12 жовтня 2022
20:00
10 серпня 2022
19:30
04 серпня 2022
12:40
01 липня 2022
12:46
18 червня 2022
10:56
05 червня 2022
17:25
09 травня 2022
25 квітня 2022
23 лютого 2022