Поділитись:

У Луцьку учасників АТО звільнять від сплати за утримання будинку

Середа, 21 листопада 2018, 10:31
У Луцьку учасників АТО звільнять від сплати за утримання будинку

Учасників АТО та членів їхніх сімей звільнять від сплати з утримання будинку та прибудинкових територій.

Рішенням Луцької міської ради затверджено Комплексну програму соціальної підтримки учасників бойових дій, бійців-добровольців, членів їх сімей, а також сімей загиблих (померлих) військовослужбовців, які зареєстровані в м. Луцьку, на 2018-2020 роки у новій редакції. Про це йшлося 21 листопада під час виконкому Луцькради.

На виконання цієї програми та задля надання додаткових гарантій соціального захисту військовослужбовців, які захищали цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, які на момент звернення не отримали статусу учасника бойових дій чи особи з інвалідністю внаслідок війни, та членів їхніх сімей звільнять від сплати за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій.

У разі реєстрації пільговиків та членів сімей пільговиків за різними адресами у місті Луцьку право на звільнення від сплати за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій, відповідно до порядку, надається лише на одне житлове приміщення за вибором пільговика, а у випадку його перебування в зоні проведення антитерористичної операції– за вибором члена його сім'ї.

До членів сім’ї пільговика належать: дружина (чоловік), неповнолітні діти (до 18 років), непрацездатні батьки, з якими вказані особи зареєстровані в місті Луцьку.

Для звільнення від сплати за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій пільговик має подати до департаменту соціальної політики Луцької міської ради заяву за встановленою формою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів