Поділитись:

Як разом із кар’єрою "недолюстрованого" Терещука ріс добробут його родини (відео)

Вівторок, 20 листопада 2018, 09:05
Як разом із кар’єрою «недолюстрованого» Терещука ріс добробут його родини (відео)

Нового губернатора Київщини Олександра Терещука давно мали б люструвати, але він потрапив під президентське крило і різко пішов на підвищення. А водночас виросли і бізнес-заробітки його доньки. 

Про це йдеться у розслідуванні "Наші гроші". 

Як з'ясували журналісти,  на заході міліцейської кар'єри Терещука його донька Оксана Сорочинська увійшла у доволі специфічний бізнес. Адже спеціалізується на поставках держорганам і працює з бюджетними коштами. Коли ж Терещук повернувся до влади, бізнес почав зростати. Загалом за три роки фірма натендерила на 140 мільйонів г–ривень. 

А з призначенням Терещука на посаду в Одеську область, бізнес його доньки розширив географію. 

У власносні Терещуків є й багато нерухомості. До прикладу, у Печерську половина елітної новобудови належить доньці Оксані, а інша половина – її брату. Оксана Сорочинська має і ще один офісний центр у Києві, який приносить зараз їй чималу оренду плату. 

Журнілісти також вважають, що Президент призначивТерещука на нову посаду, аби забезпечити собі голоси на майбутніх виборах в центральній області країни. 

Детальніше – у розслідуванні. 

Нагадаємо: раніше Терещук був першим заступником голови Одеської обласної державної адміністрації. До цього працював начальником ГУМВС України в місті Києві. 5 червня 2015 року був звільнений з посади. 3 липня Президент України Петро Порошенко скасував люстрацію Олександра Терещука. 14 грудня 2015 року Міністр МВС України Арсен Аваков повідомив, що звільнив начальника Головного управління Національної поліції в Києві Олександра Терещука і декількох високопоставлених співробітників столичного главку.

Управління МВС України у Волинській області Терещук очолював з 17 листопада 2012 по липень 2014 року.

Надрукувати
мітки:
коментарів