Поділитись:

Лучан кличуть на популярну світову виставу: частину грошей перададуть Мар'яні Пархом’юк

Понеділок, 19 листопада 2018, 19:31

Вперше у Луцьку покажуть найпопулярнішу моновистава Бродвею – «Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER».

Цінителів мистецтва і гумору запрошують на унікальне шоу, частина грошей з якого буде передана на лікування юній лучанці Мар'яні Пархом’юк. Надзвичайно харизматична і красива дівчина має діагноз гострий лімфобластний лейкоз. Дівчина власним прикладом показує, як важливо любити життя, і своєю посмішкою перемагає будь-яке зло.

Вистава відбудеться 1 грудня о 17:00 в Палаці культури міста. 

“Про що мовчать чоловіки” – це захоплива і весела моновистава у жанрі стендап, у якій намагаються примиритися дві галактики – Чоловік і Жінка.

Автор п'єси – американський сімейний психолог Роб Беккер, який часто виступав як stand-up комік. П'єса зіграна самим автором тільки на Бродвеї більш ніж 700 разів, перекладена 35 мовами і загалом її переглянули більш ніж 8 мільйонів глядачів у 45 країнах світу!

Виставу вперше показали на Бродвеї у 1995 році. Відтоді вона залишається рекордсменом серед «one man show», а також має на рахунку авторитетну світову театральну премію Лоуренса Олів'є – Olivier Awards, яка є театральним аналогом «Оскара».

У головній ролі – заслужений артист України, неперевершений і харизматичний Олексій Гнатковський, який розкриє всі таємниці буття чоловіка, секрети стосунків чоловіків і жінок і…кожного з нас. 

Квитки на виставу вже у продажу.  Купити їх можна  касах кінотеатру "Промінь" та за посиланнямА також за телефоном +380 (99) 914 3111 (Сніжана)

Вартість квитків – 150-300 гривень.

Частина коштів буде перерахована на лікування юній лучанці Мар'яні Пархом'юк. 

"Дуже багато справжніх сімейних проблем вирішуються через гумор і через сильну самоіронію, через несерйозні речі по-серйозному, – переконаний актор Олексій Гнатковський. – Та попри всю жартівливість у нашій виставі дуже багато справжніх речей".

Під час вистави на прикладі власних сімейних стосунків актор продемонструє абсурдність взаємних претензій, суперечок та конфліктів, які до болю знайомі усім, хто намагається «ужитися» в сімейному житті.

 «Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER» – незабутня вистава, яку має бачити кожен.  Гарантуємо: після неї світ більше ніколи не буде таким, як раніше. 

Тривалість вистави – понад 2 години.

Вікові рекомендації – 16+

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У «Промені» виступлять Брати Шумахери*

Надрукувати
мітки:
коментарів