Поділитись:

Булінг, кримінальна відповідальність, обов'язки: у Горохівському районі провели профілактичні рейди

Понеділок, 19 листопада 2018, 02:27
Булінг, кримінальна відповідальність, обов'язки: у Горохівському районі провели профілактичні рейди

Служба у справах дітей провела профілактичні рейди у районі

Про це інформує Район.Горохів

Служба у справах дітей постійно здійснює аналіз стану бездоглядності та правопорушень серед неповнолітніх, умов та причин поширення негативних явищ у підлітковому середовищі, вживає заходи щодо захисту прав дітей, попередження соціального сирітства.

14 листопада служба у справах дітей спільно з районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, дільничим офіцером поліції Горохівського ВП ГУНП провела профілактичний рейд на території Бужанівської сільської ради.

У ході проведення рейду з усіма батьками провели профілактично-роз’яснювальну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, попередили про правову відповідальність, згідно чинного законодавства.

З метою попередження негативним явищам у молодіжному середовищі працівники служби у справах дітей райдержадміністрації спільно з інспектором поліції Горохівського ВП ГУНП у Волинській області у ЗОШ I-II cт. села Ржищів провели профілактичні лекції для учнів на тему: «Адміністративна та кримінальна відповідальність неповнолітніх», «Булінг – проблема сучасності та як з ним боротись».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянам пропонують подбати про фінансове майбутнє дітей

Надрукувати
мітки:
коментарів