Поділитись:

Все просто, пане Президенте: юна дипломатка попросила 1 гривню у Порошенка (відео)

Неділя, 18 листопада 2018, 22:32
Все просто, пане Президенте: юна дипломатка попросила 1 гривню у Порошенка (відео)

Дівчина з Ковеля попросила у Петра Порошенка одну гривню.

Про це розповідає Район.Ковель, посилаючись на прес-центр БО «БФ «Позитивна взаємодія»

Нещодавно юну «дипломатку» Марійку Мовчан було обрано Почесною Головою Благодійного фонду «Позитивна взаємодія», який вона створила разом зі своїми братами.

Разом з тим, як Почесна Голова Благодійного фонду «Позитивна взаємодія», яка покликана популяризувати благодійну діяльність і закликати людей творити добро, Марійка Мовчан вирішила почати це робити з Головної людина в нашій державні – Президента України.

«Ви, Петре Олексійовичу, … можете зробити великий і вагомий внесок в нашу справу, без зайвих клопотів і навантажень. Все просто, пане Президенте, внесіть 1 гривню на банківський рахунок благодійного Фонду «Позитивна взаємодія». І тоді, люди послідують Вашому гарному прикладу і, також, внесуть кошти для допомоги дітям», – сказала Марійка.

Тепер Почесна Головою Благодійного фонду «Позитивна взаємодія» Марійка Мовчан з нетерпінням чекає відповідь від Петра Порошенка і сподівається, що Гарант, передасть їй 1 гривню, що буде найкращим знаком для інших – творити добро. Адже, серед її колекції листів від поважних адресатів не вистачає лише відповіді від Президента України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Центр, пес і розірване сміття: ковельський депутат опублікував ганебні знімки (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів