Поділитись:

Знову «яєчна» травма? Янукович не буде на суді

Неділя, 18 листопада 2018, 15:02

Колишній президент України отримав травму коліна та спини, впавши на тенісному корті, пише «Український тиждень» з посиланням на РБК. Тому він не буде присутнім на останньому засіданні суду, заявив адвокат колишнього президента України у справі про його держзраду Олександр Горошинський. Як повідомив Горошинський, наразі адвокати збирають всі необхідні для суду довідки.

"Він не має можливості рухатися, у нього лангетка. Як кажуть лікарі, це важка травма, він мінімум 21 день буде (у лікарні, - ред). Відповідні документи ми надамо суду", - сказав Горошинський.

Як відзначає BBC, російські ЗМІ повідомили про те, що колишній президент України отримав травму коліна та спини, впавши на тенісному корті.

Як повідомлялося, колишнього президента України Віктора Януковича було госпіталізовано до НДІ Швидкої допомоги ім.Скліфосовського у Росії. 

"Він госпіталізований. Я на вихідних, вчора, мав з ним зустріч у лікарні. І я цю інформацію підтверджую. В нього дуже важка травма. Те, що я побачив – він не може рухатися, підніматися з ліжка" – додав адвокат.

Нагадаємо, 29 серпня Оболонський районний суд міста Києва повідомив про виклик колишнього президента Віктора Януковича для участі у судових дебатах у справі про державну зраду.  

Генеральна прокуратура звинувачує Януковича у держзраді. У справі фігурує лист Януковича від 1 березня 2014 року до президента РФ Владіміра Путіна із проханням увести війська в Україну. У ГПУ вважають, що цей лист узаконив надання Путіну дозволу на використання російських військ в Україні, що сприяло анексії Криму та окупації частини Донбасу.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Фаріон розповіла, хто був найкращим президентом України (відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів