Поділитись:

Луцькі бігуни перемогли в Український трейловій лізі

Неділя, 18 листопада 2018, 13:06
Луцькі бігуни перемогли в Український трейловій лізі

Лучанка Олена Яцук за підсумком року стала переможницею Ukrainian Trail League у Великій Лізі. А у Малій Лізі п'єдестал зайняв теж представник Волині — Валерій Макарук. Про це йдеться у Фейсбук-спільноті Ліги. Ukrainian Trail League - це відкриті змагання серед спортсменів-аматорів, які включають чотири забіги в ультрамарафонських дистанціях та менших.

Ліга починається з Ice Trail, де учасники долають дистанцію взимку, часто по сніжному покрову. Потім слідує Burning Head, що відбувається в тому числі по піщаному ґрунту на півдні країни в умовах спеки. Chornohora Sky Marathon триває в горах, по Чорногірському хребту із забігами на найвищі вершини України. Фінальний забіг відбувся у ці вихідні — це Wet Hills, вирізняється різкими схилами численних балок та ярів з необхідністю перетину дрібних струмків.

У Великій Лізі враховані результати найдовших забігів кожного заходу, у Малій Лізі результати середніх забігів кожного заходу. За кожен забіг Ліги спортсмен отримує бали учасника, які й визначають переможця.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Луцький фітнес-тренер розповів про правильне харчування, тренування та стероїди (інтерв'ю)

Надрукувати
мітки:
коментарів