Поділитись:

На хвилі: 5 треків від відомої луцької правозахисниці (слухати)

Неділя, 18 листопада 2018, 12:00
На хвилі: 5 треків від відомої луцької правозахисниці (слухати)

Сьогодні побути «на хвилі» «Конкурент» пропонує із красунею і відомим адвокатом  у Луцьку Яною Чуріною.

Керуючий партнер Адвокатського об'єднання "Global Legal Group" професійно може допомогти у вирішенні багатьох юридичних питаннях. До того ж Яна обожнює подорожувати та завжди продовжує навчатися та вдосконалюватися.

На хвилі: 5 треків від відомої луцької правозахисниці (слухати)

А дізнатися, що ж грає у її навушниках, можна просто зараз:

Gogol Bordello - Saboteur Blues

Обожнюю Gogol Bordello ще з студентських часів. Кілька разів була в них на концертах. Нестримний мікс енергії і свободи чути в кожному такті.

KOZAK SYSTEM - Коли Вона

Жадан і Леньо творять історію української літератури і української музики. Ця пісня настільки загадкова, що кожного разу слухаючи її малюю собі новий образ героїні. Однозначно якісний український продукт.

Florence + The Machine - Spectrum

Для мене ця пісня символізує рішучість і силу духу, як і гурт в цілому. Часто слухаю в авто, підспівую і заряджаюся енергетикою музики. І назва гурту мені подобається).

Il Volo - Grande amore

Безкінечно милий кліп про суперменів, які є в нашому житті. Дуже гарний вокал на підтвердження того, що сучасна опера це гідна відповідь естрадним виконавцям. Пісня та кліп дивують і безперечно викликають приємну посмішку.

Nick Cave & The Bad Seeds - Red Right Hand

Улюблений Nick Cave, саундтрек до улюбленого серіалу «Peaky Blinders”, улюблений формат музики, яка безперечно ніколи не перестає бути актуальною.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів