Поділитись:

Луцька інвестгрупа запустила чотири нових магазини по Україні

Середа, 13 квітня 2016, 20:12

Луцька інвестиційна група VolWest Group, яка розвиває мережу магазинів "Наш Край", протягом березня-квітня відкрила чотири нових представництва у Київській, Хмельницькій, Івано-Франківській та Львівській областях.

За даними компанії, на 11 квітня мережа нараховує 210 магазинів у 18 областях України. Про це сказано на сайті компанії.

Довідково:

Мережа супермаркетів "Наш Край" розвивається з 2001 року в трьох форматах: супермаркет, "магазин біля будинку" і "експрес".

Система франчайзингу діє в мережі з 2004 року. Стратегічне управління проектом здійснює інвестиційна компанія VolWest Group, операційне управління - раніше здійснювало ТОВ "Наш Край-ЛЦ" (Луцьк, згідно з даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб підприємців, діяльність ТОВ припинена 15 квітня 2014 роки).

VolWest Group працює на ринку приватного капіталу України з 1992 року. Серед бізнес-проектів групи на кінець 2015 року, крім супермаркетів "Наш Край", – мережа піцерій "Тарантела".

Крім того, VolWest Group об'єднує девелоперську компанію West Development Group, дистриб'юторську компанію Smart Logistics, ТОВ "Кава Груп", компанію з продажу побутових обігрівачів і охолоджувальних пристроїв "Техно Модуль Ультра", медіакомпанії "СіД Медіа холдинг", спортивно-розважальний комплекс Adrenalin City, Бізнес-академію практичного менеджменту і Комп'ютерну академію "Шаг".

Надрукувати
мітки:
коментарів