Поділитись:

Теліпська описала портрет середньостатичного туриста, який відвідує Луцьк

П'ятниця, 16 листопада 2018, 06:33
Теліпська описала портрет середньостатичного туриста, який відвідує Луцьк

Луцьк переважно відвідують молоді люди віком від 20 до 30 років, які проводять у місті в середньому дві доби, – інформує Волинь UA.

Про це повідомила начальник управління туризму та промоції Луцької міськради Катерина Теліпська під час обговорення програми розвитку туризму у 2019 – 2020 роках.

Катерина Теліпська передусім розповіла про певні досягнення у розвитку туристичної сфери та про заходи, які мали місце в останні роки.

У Луцьку проведено другий туристичний форум. Це видатна подія, яка дозволяє учасникам познайомитися з гравцями туристичної сфери. Ми почали розвивати інфраструктуру для незрячих, встановили бронзовий макет замку, провели громадські конкурси для 11-ти туристичних проектів. Ще одна фішка – проведення прес-турів. Раніше ми ніколи їх не проводили. Але зараз у нас відбувся цікавий прес за участю 10 журналістів з Києва”, – зазначила Катерина Теліпська.

Також вона поділилася результатами маркетингового дослідження щодо визначення портрету середньостатистичного туриста.

“Це дуже цікава інформація, яка дає нам зрозуміти туриста. До нас їдуть, тому що Луцьк є доступним недорогим містом. Українські туристи витрачають 950 грн, а іноземні туристи – понад 1500 грн. Ті, хто їде до нас, задоволені відсутністю надмірної кількості туристів. Також Луцьк є часто транзитним містом для туриста. Вікова категорія – від 20 до 30 років. Нам треба працювати на залучення більш самодостатнього туриста, який зможе залишити більше грошей у місті. Середня тривалість перебування туриста в Луцьку – два дні”, – розповіла Катерина Теліпська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЧАНКА – ПРИНЦЕСА ТАЇЛАНДУ: ПРЕЗЕНТАЦІЯ ОСОБЛИВОЇ КНИГИ (ФОТО)

Надрукувати
мітки:
коментарів