Поділитись:

На Волині розпочався тиждень безпеки дорожнього руху

Понеділок, 12 листопада 2018, 08:35

У межах десятиліття дій із гарантування безпеки дорожнього руху в світі, з 12 по 18 листопада в Україні відбудеться другий етап тижня безпеки дорожнього руху.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області. 

Упродовж тижня поліція проведе ряд заходів, спрямованих на зниження аварійності та зменшення ступеня тяжкості наслідків від ДТП.

14 листопада правоохоронці здаватимуть кров на потреби потерпілих від аварій. 16 листопада в школах проведуть загальнонаціональний урок «Безпека на дорозі – безпека життя». Усі наряди посилено вестимуть профілактичну та превентивну роботу з учасниками дорожнього руху. Відділ безпеки дорожнього руху обстежить дороги та місцях концентрації аварій, особливу увагу звернуть на території поблизу навчальних закладів та нададуть пропозиції в органи місцевого самоврядування. Крім того, патрульні братимуть участь в різних публічних профілактичних заходах й акціях.

Нагадаємо, що 14 листопада о 13.50 стартує акція з роздачі світловідбивачів учням сільських шкіл від Генерального консульства Польщі в Луцьку. Першими щасливчиками стануть семикласники школи в с. Жидичин. Ці діти вже почуватимуться безпечніше в темну пору доби, адже отримають світловідбиваючі браслети, жилетки, наліпки тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині водіям нагадали, як рухатися в темряві

Надрукувати
мітки:
коментарів