Поділитись:

Інтимні історії під бій курантів: у «Промені» відгриміла вистава «Новорічний кекс» (фото)

Неділя, 11 листопада 2018, 16:00

Вистава, яка лише завдяки своїй пікантній назві змогла зібрати майже переповнену залу РЦ «Промінь» відбулася суботнього вечора, 10 листопада.

Саме тоді столичний театр «Чорний квадрат» представив луцькій публіці вже не першу виставу. Попередні користувалися не меншою популярністю, тому й цього разу публіка була у передчутті чогось смішного, життєвого та «з перчинкою».

Так і трапилося, актори своєю грою у "Новорічному кексі" зуміли зірвати сміх та шквал оплесків. Анастасія Друзенко, Анна Яновицька, Олександр Жипецький, Євгеній Колораш та Тетяна Єсауленко представили до уваги виставу, яка містила все: і секс, і фантазії, і біг за задоволенням, і сороміцькі репліки, без яких обійтися було неможливо.

Родзинкою ж традиційно стали фрази із залу, які актори мусили використати у своїй виставі-імпровізації.

Дві сюжетні лінії змушували глядачів насолоджуватися грою акторів, інколи співпереживати та все ж таки реготати із дивних історій, запитань та дій, які виконували столичні гості.

Жінка, в яку закохався молодий юнак, змогла його переконати, що таке кохання може стати провальним.

А в іншій історії, де головною героїнею стала жінка Віра, все склалося більш пікантніше – напередодні Нового року вона змогла здійснити свої сексуальні фантазії.

Вистава однозначно сподобалася лучанам, які не мають святенницького ставлення до життя.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку столичні актори розповіли, чи існує sex після ЗАГСу

Надрукувати
мітки:
коментарів