Поділитись:

Секс-скандал в Україні: студентка звинуватила поліцейського в домаганні

Четвер, 08 листопада 2018, 20:10

В акаунті Facebook студентки Наталії Бурейко з’явився пост зі звинуваченнями в бік співробітника Нацполіції Олександра Варченка.

Дівчина стверджувала, що спілкувалася з Варченком у додатку для знайомств Tinder. Чоловік нібито наполягав на інтимних стосунках, а після відмови почав погрожувати фізичною розправою, – пише Українська правда. 

Сам Варченко запевнив, що не має стосунку до погроз на адресу Бурейко. Поліцейський пов’язує вказані події з фактом, що його цивільна дружина Ольга займає посаду заступника голови Державного бюро розслідувань.

8 листопада столична прокуратура отримала звернення від імені громадянки Наталії Бурейко про погрози і переслідування від особи, яка в соцмережах користується іменем Олександр Варченко.

Згодом дівчина опублікувала пост з вибаченнями.

"Мені дуже соромно. Я, Бурейко Наталія, написала публікацію про погрози з боку Олександра Варченка в соціальній мережі Facebook, не розібравшись в ситуації і не усвідомлюючи своїх дій", – написала студентка.

Вона додала, що хотіла захистити себе, але завдала шкоду іншим людям. Бурейко зазначила, що не мала на те морального права, що в неї не було підстав вважати, що їй погрожував саме Варченко.

"Я стала жертвою цинічної провокації проти Олександра і його дружини. Я допускаю, що акаунт був створений хакерами з Росії для дискредитації чиновників Національної поліції та Державного бюро розслідувань", – йдеться в оприлюдненому пості.

Дівчина принесла вибачення Варченку та членам його сім’ї.

"Олександр Варченко і його цивільна дружина є порядними людьми. Мені дуже соромно, що я стала жертвою шахраїв і мимоволі взяла участь у цій брудній інформаційної кампанії", – додала Бурейко. Вона попросила журналістів не турбувати її, її родину та родину поліцейського Варченка.

"Подальших коментарів не буде", – підсумувала студентка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Студенти вимагають пільговий проїзд у маршрутках (відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 березня 2024
15:05
20 березня 2024
18 березня 2024
17 березня 2024
12 березня 2024
16:16
12:22
08 березня 2024