Вовчиця, Магеллан та Сєня Сєдой: як у луцькому «Промені» виступив Арсен Мірзоян (фото)

Четвер, 08 листопада 2018, 12:05

Хол розважального центру «Промінь» був повністю заповнений людьми, які прийшли на сольний концерт відомого українського виконавця «з народу» Арсена Мірзояна. Популярність співак здобув на шоу «Голос країни», згодом був учасником українського відбору на «Євробачення-2017», а сьогодні його пісні можна по радіо, відвідати концерти та досхочу насолодитися потужним голосом. Що й вирішили зробити більше 600 осіб, які прийшли на його концерт у Луцьку.

Запальне та водночас душевне дійство відбулося 7 листопада.

Вихід на сцену Арсен Мірзоян із командою вигадали незвичний – із глядацького залу. Однак тільки-но всі музиканти розмістилися на сцені, лучани не шкодували оплесків та з радісно їх зустріли.

Концерт стартував із відомої усім композиції «Не Магеллан». Далі ж артист охоче спілкувався із лучанами. У одному із проходів чоловік підтанцьовував та вигукував репліки щодо того, яку композицію варто заспівати наступною. На що Арсен Мірзоян жартома прокоментував: «Це наш сьогоднішній продюсер».

А опісля виконання кількох ліричних пісень Мірзоян із командою вирішили «подуріти» та представити артиста в новому амплуа – Сєня Сєдой. Він виконував пісні про е-декларації на музику гурту «Океан Ельзи», про екс-голову НБУ Валерію Гонтареву під ноти композиції «Вовчиця» Олега Винника та інші пісні, які підняли настрій глядачам.

Під час концерту згадував артист і про відомого лучанина Олександра Положинського. Тому й виконав пісню «Фура і артисти» та «недолюблену» пісню «Знаєш, мій день».

Опісля лунали ще такі композиції як «Паперовий ніг», «Капронові банти», «Для всіх», «Джеральдіна», «Вінні-Пух».

Своєю шаленою енергетикою та щирістю Арсен Мірзоян підкорив найвибагливіших глядачів – дітей. Від них він отримав квіти та поцілунки.

Насамкінець музиканти подякували луцькій публіці, зробили загальне фото зі сцени та зійшли за куліси. Однак просто так музикантів не відпустили і на «біс» Мірзоян ще виконав пісні французькою мовою.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Концерт Pianoбой у "Промені": «Дощ», «Кохання» і вино