Поділитись:

Лучан кличуть на молодіжний форум

Четвер, 08 листопада 2018, 16:34
Лучан кличуть на молодіжний форум

У Луцьку відбудеться міжнародний молодіжний форум. 

Молоді часто вказують на їхнє місце у світлому майбутньому та бажають досягнути висот у прийдешньому часі. Але при такому формулюванні питанні, кому ж місце у теперішньому, якщо молодь, згідно законодавчих норм, – це люди віком 14-35 років, а це – 30 % населення?

Молодь запроваджує нові інноваційні технології, відкриває власні справи, створює фонди, організації, підприємства, робить революції та активні зміни в країни. І це все відбувається у теперішньому часі.

Та як часто запитують саму молодь про її проблеми та виклики, які ставить перед ними життя та суспільство? Чи дослухаються до думки молодих людей, коли приймаються рішення на рівні міста, області та держави? Наскільки серйозно сприймають її голос та пропозиції? Якщо вам є, що сказати з цього приводу, реєструйтеся на "Форум #4YouthLutskForum: Голос молоді. Почути, не можливо, відмовити", що відбудеться у м. Луцьк 20 листопада 2018 року. Організатори – департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради та ГО "Молодіжна платформа". 

Разом там спробують відповісти на питання та виклики, що стоять перед участю молоді у державотворчих процесах в Україні. Побачать та почують:

  • Чому успішна молодіжна рада – це показник рівня розвитку демократії та економіки в місті?
  • Як у Польщі молодь сама творить молодіжну політику свого регіону?
  • Обговоримо як формувати молодіжні дорадчі органи для різних громад.
  • Разом із Луцькою молодіжною радою попрацюємо над стратегією молодіжної політики міста Луцька.

Участь можлива лише після відбору організаторів за реєстраційною формою: http://bit.ly/4youthlutskforum. Дедлайн заповнення аплікаційної форми 15 листопада 2018 року о 24:00.

Додатково:

Усім зареєстрованим учасникам прийде лист із результатами можливості участі у форумі 16 листопада 2018 року. Організатори не покривають транспорті витрати та проживання. Учасники будуть забезпечені легким обідом під час форуму.

Надрукувати
мітки:
коментарів