Поділитись:

Проїзд в луцьких маршрутках може здорожчати до кінця року

Середа, 07 листопада 2018, 15:23
Проїзд в луцьких маршрутках може здорожчати до кінця року

У Луцьку переглянуть вартість проїзду в маршрутках.

Таке рішення сьогодні, 7 листопада, ухвалили під час засідання виконавчого комітету міської ради, – йдеться в сюжеті на телеканалі "UA: Волинь".

Зі слів директора департаменту економічої політики Луцької міської ради Олександра Озіновича, новий тариф хочуть встановити у зв'язку зі здорожчанням паливно-мастильних матеріалів, автозапчастин та підвищенням оплати праці водіїв. Крім того, із проханням переглянути тариф до міської ради звернулися два перевізники.

Нагадаємо: вартісь проїзду у луцьких маршрутках із чотирьох гривень до п'яти востаннє підвищували у травні цього року. Процес затвердження нового тарифу відбувався впродовж п'яти місяців.

"Перевізники вказують 7-8 гривень. Але цієї суми не буде. Тому що ми не погоджуємося з перевізниками щодо пасажиропотоку – перевізник занижує цей показник вдвічі. На сьогоднішній день подали два підприємства найпотужніших ("Санрайз" і "Луцьке АТП 10701")", – розповів Олександр Озінович.

Після опрацювання всіх документів буде проведене громадське обговорення, після якого на засідення Луцького міськвиконкому винесуть проект рішення. 

Зі слів посадовця, цей процес може зайняти від двох до шести місяців, адже не відомо, як складеться обстеження пасажиропотоку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: #ПільгакЗаСтудак: луцькі студенти організовують акцію протесту за пільговий проїзд (відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів