Поділитись:

"Поліщук показав своє справжнє обличчя", – голова спілки АТО на Волині

Середа, 07 листопада 2018, 08:40

У деяких волинських ЗМІ з'явилося інтерв'ю радника міського голови Ігоря Поліщука. У ньому він звинувачує голову Луцької міської організації Спілки воїнів АТО Волині Олега Кобилинського у заполітизованості. А також повідомляє про те, що Луцька міська рада не виділить 1 млн грн учасникам АТО на програму 50/50, бо 1 млн виділив депутат Андрій Покровський з власних коштів.

Про це у Facebook повідомив сам Олег Кобилинський. Він опублікував свою заяву щодо цього. 

Подаємо її без змін:

"Я, Кобилинський Олег Анатолійович, голова Луцької міської організації Спілки воїнів АТО Волині, офіційно ЗАЯВЛЯЮ!
1. Я є аполітичною особою. Члени нашої ГО підтримують усі політичні сили, які в тій чи іншій мірі допомагають учасникам АТО і членам їх сімей та членам сімей загиблих.
2. Я не стою на квартирній черзі, хоча і проживаю разом з батьками. Усі мої лобіювання Програми співфінансування житла для учасників бойових дій пов'язані з численними зверненнями від учасників АТО.
3. У мене немає земельної ділянки отриманої від держави. Маю тільки відмову про те, що я не можу отримати земельну ділянку біля батьківської хати в м.Луцьку, у зв'язку з рішенням Луцької міської ради від 25.02.2015 року №71/6, згідно з яким земельні ділянки надаються тільки членам сімей загиблих та інвалідам війни І, ІІ групи. Тому видача земельних ділянок учасникам АТО на попередніх двух сесіях Луцької міської ради вважаю корупційним діянням.
4. Я був присутнім на усіх круглих столах з представниками Луцької міської ради і озвучував проблеми учасників АТО. На жаль, відповіді чи протоколів зустрічей представниками нинішньої влади не було надано чи опубліковано. Хоча я про цю потребу наголошував не раз.
5. Постійно спілкуючись з представниками ГО інших міст та регіонів, можу із впевненістю сказати, що наше місто робить не найбільше для учасників АТО. Щодо надання житла, то у деяких містах житло надається взагалі на безоплатній основі.
6. Хочу подякувати Ігорю Ігоровичу за те, що він показав своє істинне лице. Мене дивує, що людина, яка позиціонує себе як майбутній міський голова вирішив через власні амбіції посваритися зі всіма учасниками АТО м.Луцька". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів