Поділитись:

У Луцьку будують найвищий дім "Яровиці"*

Середа, 07 листопада 2018, 08:30
У Луцьку будують найвищий дім

"Стрімко набираємо висоту в напрямку яскравого сонця і безмежної блакиті неба – будуємо найвищий дім "Яровиця". Мешканці якого будуть надихатися чудовим краєвидом, а гості просто приходити сюди милуватися панорамами міста",  – кажуть в команді ЖК. 

У будинку можна буде проїхатися швидкісним ліфтом цілих 14 поверхів, до речі, ліфтів передбачено аж три! Або просто підніматися сходами та виходити назовні, оглядаючи місто. 

У квартирах – тихі, теплі та безпечні панорамні вікна. Скло, виготовлене за технологією триплекс, дозволить зробити приміщення більш безпечним. А мультифункціональний склопакет CLIMAGUARD SOLAR (більше 40мм) вирізняються високими енергозберігаючими та шумоізоляційними властивостями. Вікна BRUGMANN – це німецька якість та модерновий дизайн. А ще брендовані, надійні вхідні двері з двома якісними замками. Красиві просторі коридори та сходові клітки з нержавіючими поручнями на сходах. І, звичайно, базові речі: індивідуальне опалення з надійними двоконтурним німецьким котлом VIESSMANN, радіаторами VAILLANT та трубами REHAU; напівсуха стяжка; внутрішньоквартирна електропроводка та поліпшена штукатурка стін.

"Оселися в центрі подій на найкрутішій території. Ти пишатимешся своїм домом, своїм вибором. А команда ЖК "Яровиця" натхненна творити найкраще". 

Надрукувати
мітки:
коментарів