Поділитись:

Партійці заявляють про авторитаризм у волинському УКРОПі

Вівторок, 06 листопада 2018, 14:49
Партійці заявляють про авторитаризм у волинському УКРОПі

Член ради Волинської обласної організацію політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Максим Воскресенський заявив, що виходить з партії через руйнування цінностей об’єднання і не згоду з керівництвом структурою.

Таку заяву він оприлюднив у себе на сторінці в «Фейсбук».

Подаємо текст без змін:

«Я, Воскресенський Максим Володимирович, член ради Волинської обласної організацію політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП», публічно заявляю про вихід з цього партійного проекту у зв’язку з тим, що усі партійні цінності, започатковані у 2015 р., зруйновані, а фактичне керівництво організації перейшло в руки людей, які не тільки своїм діями повністю дискредитували себе, але й не є членами політичної партії.
Будучи одним із засновників Волинської обласної організації УКРОП, першим заступником з організаційної роботи, приймав активну участь у її розбудові протягом останніх трьох років. Починаючи з 2017 р. поняття демократії та справедливості почали відходити на задній план, звільняючи дорогу для авторитаризму та низки безглуздих рішень, одним з яких було призначення на керівну посаду офісу партії людей без партійного членства та без досвіду організаційної чи партійної роботи, незважаючи на вимоги районних осередків та представників міського та обласного офісів. Це призвело до виходу з лав партії безлічі активних та професійних людей, розвалу організаційної структури та повної безвідповідальності у прийнятті будь-яких рішень.

На підставі викладеного вище, я приймаю рішення про вихід з лав партії, оскільки не бачу можливості подальшої роботи обласної організації. Прийдешні вибори будуть яскравим доказом того, що демократична структура не буде діяти під тиском та погрозами».

Партійці заявляють про авторитаризм у волинському УКРОПі

Максим підтвердив, що це його текст, однак коментувати наразі відмовився.

Надрукувати
мітки:
коментарів
29 березня 2024
20:04
24 листопада 2023
15 червня 2023
11 червня 2023
07 травня 2023
09:07
18 липня 2022
29 червня 2022
30 квітня 2022
01 квітня 2022
20 березня 2022