Поділитись:

У Луцьку засудили п’яного водія, який наїхав на дерево та покалічив людей

Вівторок, 06 листопада 2018, 15:15
У Луцьку засудили п’яного водія, який наїхав на дерево та покалічив людей

У місті Луцьку водій авто "Opel Astra", перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння та рухаючись по вул. Потебні у напрямку вул. Гнідавської зі швидкістю близько 80 км/год. не впорався з керуванням та виїхав на обочину, де здійснив наїзд на дерево, внаслідок чого автомобіль отримав механічні ушкодження.

Інцидент трапився 29 серпня 2018 року близько 04 год. ночі. Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Внаслідок наїзду, один пасажир автомобіля отримав закритий перелом основної фаланги 2-го пальця правої кисті зі зміщенням відламків, а інший – тілесні ушкодження у вигляді перелому лівої плечової кістки в нижній третині зі зміщенням відламків.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину та додав, що відшкодував потерпілим завдані збитки. Тож суд не побачив обставин, що обтяжують покарання і ухвалив визнати його винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху)  і призначити йому покарання у виді штрафу що становить 3400 гривень з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 1 рік.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку в аварії травмувалася 9-річна дитина

Надрукувати
мітки:
коментарів