Поділитись:

Волиняни у 2018 році сплатили податків на мільярд більше, ніж торік

Вівторок, 06 листопада 2018, 11:14

У січні-жовтні 2018 року на Волині сплачено 5 мільярдів 615 мільйонів гривень податкових платежів, які адмініструють органи ДФС.

Таким чином, упродовж десяти місяців поточного року до бюджетів усіх рівнів зібрано на 1 мільярд 106 мільйонів податкових платежів більше проти аналогічного періоду торік, – повідомляє прес-центр ГУ ДФС у Волинській області. 

«Сума сплачених податків до бюджетів усіх рівнів в області вже сягає загальних податкових надходжень, що мобілізовані до бюджетів усіх рівнів територіальними органами ДФС упродовж усього 2017 року. Важливо, що за підсумками десяти місяців цього року ми фіксуємо стабільну динаміку у податкових надходженнях – плюс 24,5 відсотка податків до минулорічних показників», – наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана
Савчук.

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що стабільності і прогнозованості податкових надходжень сприяють заходи ДФС у запровадженні ефективних методів протидії мінімізації та належний діалог з представниками соціально орієнтованого бізнесу.

«Завдяки електронним сервісам, що впроваджуються в процес обслуговування платників податків, суттєво покращується якість адміністрування. Окрім того, сучасні інформаційні технології дозволяють ефективно протидіяти спробам мінімізувати сплату податків. Якщо взяти до уваги, що переважна більшість платників податків Волині – сумлінні та відповідальні, в питанні забезпечення надходжень до бюджетів усіх рівнівфахівці ДФС мають надійних партнерів. Власне, наш діалог з соціально орієнтованим бізнесом – в основі успішного виконання завдань з наповнення бюджетів», – підсумувала Світлана Савчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські бізнесмени сплатять чотири мільйони гривень за нелегальний алкоголь

Надрукувати
мітки:
коментарів