Поділитись:

Скільки заробили керівники Луцького міськрайонного суду в 2015 році

Четвер, 14 квітня 2016, 20:46
Скільки заробили керівники Луцького міськрайонного суду в 2015 році

 Декларації про майно та доходи Михайла Квятковського та його заступника Романа Кихтюка Декларації про майно та доходи Михайла Квятковського та його заступника Романа Кихтюка

Луцький міськрайонний суд Волинської області оприлюднив декларації про майно та доходи голови Луцького міськрайонного суду Михайла Квятковського та його заступника Романа Кихтюка.

Ділове видання "Конкурент" дізналося, скільки заробляли та чим володіли керівники суду в минулому році.

***

Михайло КвятковськийМихайло Квятковський
Голова Луцького міськрайонного суду Михайло Квятковський заробив за 2015 рік 237,7 тисяч гривень (19,8 тисяч гривень щомісяця). Жодних додаткових доходів, згідно з декларацією, посадовець не отримував.

Декларант володіє 24 сотками землі та квартирою площею 67,5 метра квадратних (у співвласності). Дружина Квятковського має ще одну квартиру (78,6 метра квадратних) та гараж.

Головний суддя їздить на автомобілі Skoda Octavia Tour 2007. Його дружина – на Toyota Corolla 2010 року випуску.

Детальніше ознайомитися з декларацією можна тут.

***

Роман КихтюкРоман Кихтюк
Автор фото:volynnews.com
Заступник голови Луцького міськрайонного суду Волинської області Роман Кихтюк задекларував 198,7 тисяч гривень власних доходів та 54 тисячі заробітку дружини. Середньомісячна зарплата посадовця, таким чином, становила 16,6 тисяч гривень.

На дружину Романа Кихтюка зареєстрована квартира площею 25 метрів квадратних та автомобіль Hyundai Tucson 2007 року випуску.

Детальніше ознайомитися з декларацією можна тут.

Надрукувати
мітки:
коментарів