Поділитись:

Луцькі баскетболісти програли "Львівській політехніці"

Неділя, 04 листопада 2018, 11:32
Луцькі баскетболісти програли

Обігравши «Львівську Політехніку» у першій чверті на домашньому майданчику, «Старий Луцьк – Університет» в підсумку поступився з рахунком 72:89 у першому матчі «спарки».

Матч відбувся в ОДЮСШ 3 листопада. Інформує ІА "Волинські новини"

Так, старт поєдинку для «Старого Луцька» вийшов доволі вдалим. Зокрема, запам’яталося перехоплення від Литвиненката подальший розіграш з Коцьком, після якого Володимир закинув м’яч у кільце. В наступній атаці той же Володимир Коцько закинув з дальньої дистанції. Також вдало діяв Дмитро Швагринський – один з лідерів лучан закинув два з фолом та потому реалізував штрафний. Закинувши трьохочковий за хвилину до закінчення чверті, Василь Чиж збільшив перевагу лучан до восьми очок, однак в підсумку десятихвилинка закінчилася з рахунком 23:19.

Відзначимо, що у лучан на полі небагато часу проводив капітан Едуард Федчук, який нещодавно відновився після травми. Тренери дали трохи більше часу капітану наприкінці, однак це не надто допомогло луцькій команді, тож в підсумку «Львівська Політехніка» святкувала перемогу – 72:89.

У лучан найбільше очок набрали Володимир Коцько та Петро Глушко – 22 та 16 відповідно. Щодо команди з Галичини, то в ній шестеро гравців закинуло більше десяти очок.

Наступний поєдинок лучани зіграють сьогодні о 11:00.

Надрукувати
мітки:
коментарів