Поділитись:

Волинянам пропонують особливі умови кредитування автомобілів Skoda і Mitsubishi*

П'ятниця, 02 листопада 2018, 09:35
Волинянам пропонують особливі умови кредитування автомобілів Skoda і Mitsubishi*

Автомобіль у сучасному динамічному світі – вже не розкіш, а необхідність. Для того, щоб зробити покупку власного транспорту ще доступнішою, на Волині діє регіональна партнерська прогарма ПриватБанку та автосалонів Skoda й Mitsubishi.

Програма передбачає кредитування автомобілів на термін до 7 років. Максимальна сума кредиту – 800 тисяч гривень із мінімальним початковим внеском 10 %. А за умови сплати першого внеску від 25 % довідки про доходи не потрібно.

ПриватБанк спільно з автосалонами Skoda й Mitsubishi пропонують особливі відсоткові ставки – від 0,01 % до 14,8 % річних, залежно від терміну кредиту та розміру першого внеску. Відсоткова ставка – фіксована на увесь період договору.  Важливо, що кредит можна погасити достроково без будь-яких додаткових комісій.

“ПриватБанк пропонує рекордно низьку відсоткову ставку – від 0,01 % та зручне і швидке оформлення. Кредитне рішення ухвалюється за 2 хвилини, після чого банк займається оформленням документів”, – пояснив керівник напрямку “Споживче кредитування” Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Олександр Мамчич.

За додатковою інформацією щодо кредитування можна звертатися до будь-якого відділення ПриватБанку на Волині або за телефонами (095) 200 32 89; (067) 715 19 40 (Ігор Хоровець).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПриватБанк запустив сервіс оплати покупок і послуг у Telegram*

Надрукувати
мітки:
коментарів