Поділитись:

Павло Данильчук пояснив, чому не треба було поспішати з голосуванням за мирову між «Тепеленом» та «Луцьктеплом»

Четвер, 01 листопада 2018, 17:15
Павло Данильчук пояснив, чому не треба було поспішати з голосуванням за мирову між «Тепеленом» та «Луцьктеплом»

Депутат Павло Данильчук сказав, що 23 мільйони гривень, якими Луцькрада буде оплачувати борг ДКП "Луцьктепла", підуть на рахунки офшорних компаній.

Свого часу фірма «Тепелен» в судовому порядку досягла того, аби вимагати давно створений штучний борг з «Луцьктепла». Про це депутат Павло Данильчук розповів у коментарі для ІА «Конкурент».

Зі слів Павла Данильчука, кошти підуть бенефеціарам «Тепелену». Тут варто уточнити, що, відповідно до відомостей реєстру Мін’юсту, засновниками «Тепелену» є Роман та Софія Єремеєви (діти покійного бізнесмена Ігоря Єремеєва), Богдан Денисюк (який є представником й інших фірм, що володіють котельнею на Карбишева, яку орендує ДКП «Луцьктепло») та  "Калберг Холдінгс Лімітед" (Віргінські острови).

«Нам підтвердила Малютіна (Валентина Малютіна – директор ДКП «Луцьктепло», – К.), що розмір статутного внеску засновників – по 800 гривень. Це фірма-прокладка борг отримає, і створена вона тільки для того, щоб отримати цей борг», сказав Павло Данильчук.

Він зауважив, що депутатська більшість неправильно зробила і поспішила з тим, що проголосувала на сесії за текст мирової угоди між «Тепеленом» та «Луцьктеплом» (основна умова мирової – що Луцькрада 52 місяці буде виплачувати «Тепелену» суму боргу в 23 мільйони гривень, – К.) і фактично визнала цей колись штучно створений борг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гроші підуть на офшорні рахунки, голосувати не можна, – Данильчук до міської влади

Надрукувати
мітки:
коментарів