Поділитись:

За півдня у Луцьку сталося вісім аварій

Середа, 31 жовтня 2018, 14:36

У Луцьку за першу половину дня 31 жовтня вже сталося вісім автопригод.

На всіх винуватців ДТП патрульні поліцейські оформили відповідні протоколи за ст. 124 КУпАП, – повідомляє Патрульна поліція Волині у Facebook. 

Один з водіїв допустив самовільний рух свого Citroen Jumpy на стоянці автосервісу: транспортний засіб отримав механічні пошкодження, а на водія склали протокол. На вулиці Рівненській водій Volkswagen Golf не дотримався безпечного бокового інтервалу та зіткнувся з BMW. На парковці на проспекті Грушевського обидва водії легковиків рухалися заднім ходом і зіткнулись між собою. Розібравшись, вирішились оформити європротокол. На Привокзальному майдані водій Honda, змінюючи напрямок руху, зіткнувся з Peugeot, що рухався у попутному напрямку.

ДТП сталась і поблизу Луцька: тут водій Volkswagen не дотримався безпечної дистанції та зіткнувся зі Scania.

"Станом на 14 годину патрульні далі продовжують оформляти кілька дорожньо-транспортних пригод у місті. На жаль, це забирає час, і в результаті маємо недостатньо оперативне реагування на важливі виклики зі служби 102. Тому закликаємо водіїв бути особливо уважними та обережними, а також зважати на сонячну погоду", – закликають патрульні.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Луцька – аварія: зіткнулися два автомобілі (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів