Поділитись:

Оптичний інтернет для бізнесу: переваги та вигоди*

Вівторок, 30 жовтня 2018, 11:10
Оптичний інтернет для бізнесу: переваги та вигоди*

Швидкісний, безпечний та недорогий — такі основні вимоги до підключення інтернету для малого та середнього бізнесу.

Жодного дня сучасна ділова людина не може обійтися без підключення до мережі інтернет, і не останню роль у роботі відіграє швидкість передачі інформації. Особливо це стосується тих працівників і компаній, які мають справу з важкими відеофайлами, або тих, що працюють у віддаленому режимі, часто влаштовують інтернет-конференції і потребують стабільного сигналу та швидкісної обробки даних тощо.

Це питання допоможе вирішити оптичний інтернет Укртелеком. Новітні технології передачі сигналу за допомогою оптоволокна забезпечують швидкість до 1 ГБ/с. На сайті b2b.ukrtelecom.ua визначено умови підключення до мережі та варіанти тарифних планів. На вибір споживачів представлені пакети різної швидкості, які відрізняються за ціною. Тому, якщо офіс задовольняє помірна швидкість стабільного інтернету, на абонплаті можна зекономити.

Оптичний інтернет: плюси технології

Оптоволокно — сучасна технологія передачі швидкісного сигналу. Кабель складається з великої кількості надтонких волокон, по яких сигнал передається за допомогою світла. Кабель має високу пропускну здатність, до того ж кожна дротинка в ньому заізольована, тому через них одночасно можна здійснювати кілька технологічних процесів одночасно без втрати даних і швидкості.

Програми через посередництво оптичного волокна швидше можуть відреагувати на несанкціонований доступ до даних. А отже, підвищується безпека, що вкрай важливо для роботи офісів.

Переваги пакетів від Укртелекому

Укртелеком, крім того, що забезпечує клієнтів високою якістю інтернету, надає додаткові привілеї.

  1. Тарифні плани. Компанія пропонує різні пакети відповідно до потреб клієнтів:
  • 20 Мбіт/с;
  • 50 Мбіт/с;
  • 100 Мбіт/с;
  • 500 Мбіт/с;
  • 1 Гбіт/с.
  1. Ціна. Швидкісний доступ до мережі пропонується за вартістю, яка вигідно відрізняється від конкурентної.
  2. Підключення. Офіси, розміщені на території торговельно-розважальних та бізнес-центрів, підключаються до мережі без додаткових витрат і проблем.

Докладно про умови підключення й особливості надання послуги дізнавайтеся на сторінці b2b.ukrtelecom.ua/sbservices/opticheskiy-internet-41. Тут також можна здійснити замовлення та отримати консультацію спеціаліста компанії. Вигідні пропозиції від надійного партнеру.

Надрукувати
мітки:
коментарів