Поділитись:

Лучанин Корецький пояснив, чому звільнився з посади гендиректора WOG

Понеділок, 29 жовтня 2018, 16:08
Лучанин Корецький пояснив, чому звільнився з посади гендиректора WOG

Сергій Корецький йде з поста генерального директора WOG, щоб розвивати свої проекти.

Про це сказано на офіційному сайті компанії.

"Ви знаєте, паливний ринок - один з найбільш висококонкурентних. Нашій команді вдалося за 5 років зробити те, чого від нас ніхто не очікував - з мережі АЗК стати рітейлером. Тим самим, ми зберегли лідерство на ринку. Зараз все налагоджено, є сильна команда керуючих менеджерів, які, я впевнений, продовжать динамічно розвивати компанію. Я ж маю намір зайнятися власними проектами", - прокоментував Сергій Корецький.

Згодом Корецький попрощався з компанією на своїй сторінці у "Facebook".

Замість нього виконувачем обов'язків гендиректора призначено Михайла Романіва, який до цього працював комерційним директором компанії.

Довідка:

Сергій Корецький пройшов шлях від молодшого аналітика ГК "Континіум" (з 1999 р) до генерального директора керуючої компанії ГК "Континіум" (з 2007 р). Починаючи з 2013 року успішно розвивав бізнес мережі АЗК WOG на посаді СЕО. За цей час компанія з нафтотрейдера перетворилася в ритейлера і вийшла за межі АЗК, відкривши кафе WOG CAFE формату "сіті". Також компанія WOG запустила WOG CAFE в поїздах Інтерсіті та в аеропорту "Київ" (Жуляни). Зараз мережа WOG CAFE налічує 23 автономних кафе; незабаром, згідно з підписаними контрактами, відкриються нові об'єкти в аеропортах "Бориспіль" та "Львів".

Завдяки вдосконаленню програми лояльності вдалося збільшити кількість індивідуальних клієнтів. Першими запустити мобільний додаток, який вважається кращим серед паливних компаній. З останніх нововведень - можливість безконтактної оплати у мережі АЗК WOG і WOG CAFE.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів