Поділитись:

У Луцьку просять встановити додаткові світлофори

Понеділок, 29 жовтня 2018, 10:00
У Луцьку просять встановити додаткові світлофори

У Луцьку просять встановили стілофори та облаштувати освітлення на вулиці В'ячеслава Чорновола навпроти Луцької міської дитячої поліклініки та Центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

Відповідну петицію зареєстрував 29 жовтня Сергій Хомінський.

"На вулиці В'ячеслава Чорновола розміщується відразу два заклади, "клієнтами" яких є діти, зокрема й зовсім маленькі. Йдеться про Луцьку міську дитячу поліклініку та Центр науково-технічної творчості учнівської молоді. Свого часу вулиця В'ячеслава Чорновола не відзначалася аж таким інтенсивним рухом. Проте після того, як поклали якісне дорожнє покриття до вулиці Карпенка-Карого, а також проклали нову дорогу вулицями Агатангела Кримського та В'ячеслава Липинського, ситуація кардинально змінилася. Нині "Чорновола" – це одна з найшвидкісніших та найзавантаженіших магістралей міста, яку більшість водіїв прагнуть "проскочити", щосили тиснучи педаль газу й не надто зважаючи на дітлахів, які поспішають на гуртки, або ж до лікаря. Навпроти Луцької міської дитячої поліклініки та Центру науково-технічної творчості учнівської молоді ще бозна-коли були облаштовані "зебри" (і в часи малоінтенсивного руху їх цілком вистачало)", – йдеться у петиції.

Однак, зі слів Сергія Хомінського, нині назріла нагальна потреба встановити навпроти цих закладів світлофори та якісне освітлення, оскільки тисячі дітей щодня наражаються на смертельну небезпеку. Також є потреба у ще одному світлофорі – між цими закладами на вулиці Ветеранів.

Аби петицію розглянула Луцькрада, вона повинна зібрати не менш ніж 300 голосів. До завершення голосування залишилося 14 днів.

Надрукувати
мітки:
коментарів