Поділитись:

Волинь похоронила всі ставки "Батьківщини" на молодь, – П'ятигорець

Понеділок, 29 жовтня 2018, 08:40
Волинь похоронила всі ставки

ВО "Батьківщина" втратила всі шанси на молодий електорат через історію з використанням світлини Сергія Притули для реклами на Волині.

Про це написав заступник голови Волинської ОДА Денис П'ятигорець у Facebook.

"Ви тільки уявіть масштаб трагедії – Юлія Володимирівна в пошуках додаткового електорату на виборах робить ставку на більш молодих людей. Для цього вона вкладає мільйони доларів в проект під назвою "Новий курс". Депутати від БЮТ та представники її штабу неодноразово підтверджували, що саме заради додаткових 5-6 % від молоді вона затіяла цю авантюру, бо ці відсотки можуть стати вирішальними на виборах. І ось "Новий курс" запускається. Наймаються якісь чуваки, які все це пишуть, проводиться велика презентація в Києві та малі в областях, запускаються ролики на ТБ та спамиться Ютюб, десятки тисяч бордів по Україні розповідають нам про "Новий курс". Мільйони баксів зі швидкістю світла згоряють в гонитві за голосами молоді. Аж раптом стається непередбачуване. Волинська "Батьківщина" робить дешеву рекламу на ФБ використовуючи образ Сергія Притули. Притула обурюється і пише один єдиний пост у ФБ, в якому розповідає, що він думає про "сердечних". ОДИН! І Фейсбук вибухає лайками та репостами. Офіційна Батьківщина, канєшно, вибачилась, але процес було вже не зупинити", – йдеться у повідомленні.

До того ж, зауважив П′ятигорець, партійні активісти почали обливати лайном Притулу. Натомість Притула одним своїм коментарем завершив те, що розпочав своїм постом у ФБ днем раніше – поховав всі шанси "Батьківщини" на молодий електорат.

"Мільйони доларів, пафосна реклама, гучні презентації – все це було знищено одним постом Сергія Притули. Браво! Я такого ще не бачив. Он Зеленській роками експлуатує політичні теми, щоб хоч якось впливати на політику – а ніфіга. Поржали і забули. А тут всього один пост на ФБ від людини, яка практично ніколи не використовувала політику в гуморі, і цей пост відправляє цілую партію з її лідеркою туди, де вже чекають Оля Юнакова, Олександр Мороз, гурт "Аква Віта" та Віктор Ющенко", – додав Денис П'ятигорець.

Волинь похоронила всі ставки

Волинь похоронила всі ставки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯКОГО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНЦІ НЕ ХОЧУТЬ: АНТИРЕЙНТИНГ

Надрукувати
мітки:
коментарів